Hlavní obsah

Extrémně odolné pouzdro pro iPad funguje zároveň jako klávesnice

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Americká společnost Zagg vyrobila zajímavé pouzdro pro populární počítačový tablet iPad, které zároveň slouží jako stojánek s klávesnicí. Novinka navíc patří k nejodolnějším na trhu.

Článek

Nové pouzdro se jmenuje ZAGGmate. Je vyrobeno z extrémně odolné hliníkové slitiny, která má podle výrobce zaručit ochranu displeje iPadu prakticky v každé situaci.

Foto: Novinky

ZAGGmate

Po otevření se navíc pouzdro promění ve stojánek. Ten dokáže proměnit iPad v notebook. Je totiž vybaven vestavěnou klávesnicí, která se k počítačovému tabletu s logem nakousnutého jablka připojuje prostřednictvím bezdrátové technologie bluetooth.

Foto: Novinky

ZAGGmate

Do stojánku je možné iPad vložit ve vertikální i horizontální poloze, díky čemuž je možné na něm pracovat při natočení displeje na výšku i šířku. Podpěra tabletu je navíc polohovatelná – tablet je tedy možné naklánět podle potřeby.

Foto: Novinky

ZAGGmate

Klávesnice má vestavěnou baterii, která vydrží pracovat v úsporném režimu až 100 dní. Podle údajů výrobce by tak měla bez problémů vydržet až tři týdny běžné práce bez nutnosti dobíjení.

Foto: Novinky

ZAGGmate

Pouzdro ZAGGmate se již nyní prodává v zahraničních obchodech za 99 USD, tedy 1900 korun. Kdy přesně se objeví na tuzemském trhu, zatím není známo.

Foto: Novinky

ZAGGmate

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám