Hlavní obsah

Seznam.cz o vánočních svátcích naděloval pohádky

Novinky, Miloslav Fišer

Jednička na českém internetu Seznam.cz si připravil dárky pro všechny uživatele internetu. Ve spolupráci s video serverem Stream.cz nabídl během vánočních svátků tři české pohádky, které bylo možné přehrát přímo na domovské stránce zdarma. Novinky.cz pak přinesly speciální silvestrovské zpravodajství.

Foto: mif, Novinky

Seznam.cz

Článek

„Všichni naši uživatelé si během vánočních svátků mohli přehrát pohádky zdarma přímo ze svých počítačů nebo notebooků přímo z hlavní stránky www.seznam.cz. V pohádkové nabídce byly oblíbené klasiky – Tři veteráni, S čerty nejsou žerty a Šíleně smutná princezna,“ řekl Lukáš Kovač, produktový manažer Seznamu.

Pohádky bylo možné bezplatně přehrát také na zařízeních iPhone, iPad nebo iPod. Největší zájem byl o pohádku S čerty nejsou žerty, která svou sledovaností porazila zbylé dvě pohádky.

Foto: Novinky

Vánoční pohádky na Seznamu

„Jsme rádi, že jsme mohli dát našim uživatelům dárek v podobě netradiční možnosti přehrávání videa přímo na hlavní stránce,“ uvedl Kovač s tím, že pohádky zhlédlo téměř 200 tisíc lidí.

Další překvapení čekalo na uživatele na Silvestra, kdy se mohli na titulní stránce Seznamu podívat na speciální silvestrovské zpravodajství, které přichystaly Novinky.cz. To si na hlavní stránce nenechalo ujít 65 000 uživatelů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám