Hlavní obsah

Některé Nokie N8 trápí problémy s napájením

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Finský výrobce mobilních telefonů Nokia v pátek upozornil na problémy u svých vlajkových přístrojů N8. Podle zjištění mají některé telefony problémy s napájením, přístroj se může sám vypnout. Podle výrobce se ale jedná jen o malou skupinu, u které byla závada zjištěna.

Foto: Novinky

Nokia N8

Článek

N8 patří mezi takzvané chytré telefony a podle expertů je právě tento model první vážnou odpovědí Nokie na konkurenci americké společnosti Apple a jejího přístroje iPhone. Analytici navíc upozorňují, že úspěch modelu N8 je důležitý pro zlepšení finanční situace Nokie. Hlavně v tomto čtvrtletí, kdy se očekává, že firmě pomůže zvýšit ziskové marže.

Ředitel prodeje ve společnosti Nokia Niklas Savander podle agentury Reuters řekl, že s problémem se mohl setkat jen omezený počet majitelů N8. Mluvčí Nokie dodal, že závada vznikla kvůli problémům při výrobě, které už ale byly odstraněny.

Foto: Novinky

Nokia N8

Nokia N8 je vybavena 12megapixelovým fotoaparátem s xenonovým bleskem, který dokáže natáčet videa ve vysokém rozlišení. Data přístroj ukládá na vestavěnou paměť s kapacitou 16 GB. Tu je navíc možné dále rozšířit pomocí micro SDHC karet.

Pro úplnost dodejme, že telefon má 3,5palcový displej s rozlišením 360x640 obrazových bodů, procesor s taktem 680 MHz a 256MB operační paměť.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám