Hlavní obsah

Projekt Rádio.Lidé.cz na internetu končí

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po dvou letech končí společný projekt nejnavštěvovanějšího českého portálu Seznam.cz a mediální skupiny Lagardere Active ČR – služba pro streamovanou hudbu Rádio.Lidé.cz. Od 30. září až do konce roku bude hlavní stránka služby přesměrována na weby hudebních rádií, které se projektu účastnily.

Foto: Novinky

Služba pro streamovanou hudbu Rádio.Lidé.cz

Článek

Cílem služby Rádio.Lidé.cz bylo přivést k uživatelům streamovanou hudbu po internetu, a to kdykoliv byli připojeni - nezávisle na tom, zda zrovna pracovali se službami Seznam.cz.

V prvním roce projektu naznačoval zájem uživatelů na slibnou budoucnost, postupem času se však zaměřil i na další možnosti poslechu hudby mimo Seznam.cz.

V nabídce služby Rádio.Lidé.cz byla celoplošná rádia, jako je například Frekvence 1, Impuls, Evropa 2, Rockzone, Dance Radio a další. Vybírat si uživatelé mohli hudbu také podle jednotlivých hudebních žánrů, jako je Rock, Etno, Latino, či hity 70. až 90. let.

Streamovaná hudba však na Seznamu nekončí jednou provždy, produktový tým hledá nové způsoby, jak jí nabídnout uživatelům internetu v jiné formě.

Reklama

Výběr článků

Načítám