Hlavní obsah

Seznam s létem odlehčuje hlavní stránku

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká internetová jednička Seznam.cz s létem odlehčuje svou úvodní stránku. U některých služeb se mění počet náhledů i odkazů. Seznam se tím snaží docílit přehledné a jednoduché podoby, kterou spolehlivě zvládne každý uživatel.

Foto: mif, Novinky

Seznam.cz

Článek

„Víme, že dnešní uživatelé čtou internet stále rychleji a tak se jim snažíme uspořádat informace na hlavní stránce jednoduše a přehledně,“ řekl produktový manažer Seznamu Lukáš Kovač.

Služby Seznamu nemění na titulní stránce své pozice. Pouze u videoserveru Stream.cz se počet náhledů snižuje o dva a Super.cz se zkracuje o jeden článek. To podle zástupců Seznamu povede k odlehčení levé části homepage.

Další změnou je zkrácení boxu Kurzy měn a ceny paliva v pravé části Seznamu. Zde si také prohodily pozice Horoskopy a Počasí.

Foto: mif, Novinky

Seznam.cz

Změny na hlavní stránce Seznamu zaregistruje každý, kdo nemá po přihlášení nastaveny vlastní zdroje a vzhled webu. Uživatelům, kteří mají titulku nastavenou individuálně, se pozice měnit nebudou.

„Nechceme uživatele rozladit přílišnou změnou, proto není toto odlehčení homepage nijak razantní,“ dodal Kovač.

Větší změny čekají Seznam.cz příští rok, kdy produktový tým webu připravuje trendovou proměnu hlavní stránky.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám