Hlavní obsah

Stream.cz odstartoval soutěž Milión za milión

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Oblíbený český internetový videoserver Stream.cz odstartoval od začátku května novou soutěž Milión za milión. Jak již název napovídá, soutěžit se bude o milión korun. Ten získáte, pokud na stránky Stream.cz nahrajete vlastní video, které si prohlédne alespoň milión uživatelů. Ve hře je navíc více než tisíc dalších cen.

Foto: Novinky

Soutěž Milión za milión

Článek

Soutěž o milión korun trvá od 1. května do 5. prosince letošního roku. Přihlásit se může kdokoliv s jakýmkoliv autorským videem. Automaticky budou vyloučena videa, na která uživatelé nevlastní autorská práva.

Milión korun vyhraje video, jež bude mít 5. prosince největší počet přehrání – jak bylo řečeno, jedinou podmínkou je, aby počet zhlédnutí byl minimálně milión.

Soutěžit se bude i o další ceny, jako například tričko za 2 000 zhlédnutí. Za 20 000 zhlédnutí získá autor videa 1000 Kč, za 100 000 zhlédnutí 7 000 Kč, za 200 000 zhlédnutí 15 000 Kč a za 350 000 to bude 35 000 Kč.

„Něco takového žádný jiný server v Česku nenabízí. Pro nás je to největší projekt v tomto roce a předpokládáme, že výrazně zvýší počet nahraných videí na Stream.cz a návštěvníkům přinese další zajímavý obsah,“ řekl generální ředitel Stream.cz Miloš Petana.

Bližší informace o soutěži Milión za milión naleznete na stránkách Stream.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám