Hlavní obsah

On-line hry: EuroCup s českou účastí

Novinky, Jakub Trulík

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Počátkem tohoto týdne odstartoval turnaj EuroCup. Jednadvacátého ročníku jedné z vůbec nejstarších online soutěží evropského kontinentu, kterou pořádá společnost ClanBase, se zúčastní i český celek eSuba.

Článek

Ačkoliv se EuroCupu už dávno neúčastní absolutní evropská špička, jako tomu bylo v jeho začátcích, i tak můžeme mezi přihlášenými a kvalifikovanými celky najít velmi silná jména. Prakticky v každé z osmi čtyřčlenných skupin je alespoň jeden silný favorit na přední příčky turnaje.

Ve skupině B bude zajímavé sledovat, jak si povedou němečtí You Dont Know Me s ruskými 88-gaming, v C je hned silná trojice Online-Kingdom z Norska, HEADSHOTBG z Bulharska a munkka z Finska, D je na tom podobně s účastí švédských Playzone, norských Expert.Gaming a dánských XLBet.

Tu pravou podívanou ovšem nabídnou tabulky E, F, G a H, kde jsou k vidění ESC Gaming s TBH z Německa, BVG s PGS z Polska, Ledpc ze Španělska, KerchNET z Ukrajiny, aAa s YoYotech z Francie plan-B z Rakouska, artoCS z Finska, dh z Řecka a synergy z Nizozemí.

Oči tuzemských fanoušků ale zcela jistě ustrnou na skupině G, která je taky značně silná a hlavně slibuje hned tři zápasy českého giganta eSuba. Nám dobře známý celek ve složení oskar, jckl, genius, jRi a selby změří své síly s Němci z 69ers, Srby z PlayMore a Poláky z DELTA, s nimiž nedávno prohrál na LanCraft Silesia.

O jedno z postupových míst se budou naši borci prát právě s polským týmem, případně německým. PM by měli být pouze do počtu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám