Hlavní obsah

Nově jsou na mapách.cz i vinné sklepy

Novinky, Miloslav Fišer

V sobotu odstartuje jarní Festival otevřených sklepů, díky kterému budou moci lidé navštívit vinné sklepy na Znojemsku. K této příležitosti připravila česká portálová jednička Seznam.cz na své službě Mapy.cz speciální ikony, které návštěvníkům pomohou s navigací a orientací mezi jednotlivými sklípky.

Foto: mif, Novinky

Vinné sklepy na Mapy.cz

Článek

Aktuálně je možné vyhledat na službě Mapy.cz až 30 ikonek vinného hroznu. Ty označují vinné sklípky, které jsou do Festivalu otevřených sklepů zapojeny. Na mapě si stačí vyhledat kteroukoli ze zúčastněných obcí, jako je například Nový Šaldorf, Šatov, Hnanice, nebo Dobšice.

Po nalezení vinného sklípku stačí kliknout na ikonu hroznu a zobrazí se všechny dostupné informace, jako je přesná adresa, telefon či odkaz na internetové stránky. Přímo na službě Mapy.cz si můžete zároveň jednoduše naplánovat i celou trasu.

Ikony označující vinné sklípky budou na mapách aktivní ještě 14 dní po Festivalu otevřených sklepů, který probíhá od 17. do 18. dubna. Informace o oblíbeném sklípku tedy bude možné dohledat i po skončení celé akce.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám