Hlavní obsah

TomTom vyrobil jednoduchou navigaci do auta speciálně pro ženy

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost TomTom vyrobila novou automobilovou navigaci, která je určena především pro něžnější pohlaví. Nabízí totiž velice jednoduché ovládání, intuitivní uživatelské prostředí a přitom jsou přítomny mapy celé Evropy. Navíc je zadní kryt přístroje vyveden v rudé barvě, i proto jej firma začala nabízet v limitované edici k příležitosti svátku všech zamilovaných.

Foto: Novinky

TomTom Start v limitované edici "I’d be lost without you".

Článek

Navigace TomTom Start je nabízena v edici s názvem "I’d be lost without you" (Bez tebe bych byla ztracena). Nabídne dotykový displej s úhlopříčkou 3,5 palce, pomocí kterého se ovládají všechny jeho funkce.

Navigace je určena především pro začátečníky. A právě jednoduché a intuitivní ovládání ocení podle zakladatelky konzultační firmy Lady Geek Belindy Parmary především ženy.

Foto: Novinky

součástí balení je i praktické cestovní pouzdro

O jednoduchosti vás přístroj přesvědčí hned po spuštění. Místo menu s nepřeberným množstvím funkcí jsou na dotykovém displeji k dispozici pouze ikony pro naplánování trasy a prohlížení mapy.

Přesto zařízení nabídne i pokročilejší funkce, jako je výpočet trasy za pomoci skutečných průměrných rychlostí, automatické přepočítání trasy při chybném odbočení, pokračování v navigaci i při ztrátě signálu, či opravy mapových podkladů pomocí Map Share.

Foto: Novinky

Uživatelské prostředí navigace

V mapových podkladech navigace nechybí ani státy, jako je Andorra, Belgia, Bulharsko, Česká republika, Dánsko, Estonsko, Finsko, Francie, Chorvatsko, Gibraltar, Irsko, Itálie, Lichtenštejnsko, Litva, Lotyšsko, Lucembursko, Maďarsko, Monako, Nizozemsko, Německo, Norsko, Polsko, Portugalsko, Rakousko, San Marino, Slovensko, Slovinsko, Španělsko, Švédsko, Švýcarsko, Vatikán a Velká Británie.

Zadní strana navigace je vyvedena v rudé barvě, tento kryt je ale možné vyměnit, podobně jako je tomu u některých mobilních telefonů. K dispozici jsou barvy, jako je žlutá, stříbrná, modrá, fialová, červená, nebo oranžová.

Foto: Novinky

TomTom Start IQ

Nová navigace TomTom Start v limitované edici "I’d be lost without you" je v Česku již dostupná za cenu okolo 3 900 Kč. Každý výměnný barevný kryt stojí necelých 400 korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám