Hlavní obsah

Seznam.cz odstartoval soutěž o počítačovou učebnu za půl miliónu

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Česká portálová jednička Seznam.cz odstartovala v pondělí nový ročník soutěže Najdi, co neznáš!, která je určena pro druhé stupně základních škol a víceletých gymnázií. Hlavní výhrou pro vítěze bude stejně jako v předchozích letech počítačová učebna v hodnotě půl miliónu korun.

Foto: mif, Novinky

Najdi, co neznáš!

Článek

Vědomostní klání studentů bude probíhat na internetových stránkách najdi.seznam.cz. Přihlásit se do soutěže mohou jen celé třídy, nikoliv jednotlivci.

Cílem soutěže je přivést žáky druhých stupňů základních škol a odpovídajících ročníků víceletých gymnázií zábavnou formou k práci s internetem, zejména fulltextem. S pomocí vyhledávače odpovídají celé třídy na otázky z různých oblastí společenských i exaktních věd.

Soutěž Najdi, co neznáš! probíhá od 25. ledna do 4. dubna 2010 a je rozdělena do jednotlivých kol, z nichž každé trvá tři týdny.

Hlavní cenou celé soutěže je počítačová učebna v hodnotě půl miliónu, během každého soutěžního kola bude odměněno vždy pět tříd zajímavými cenami. Již nyní je do vědomostního klání přihlášeno 2 080 třídních družstev.

Kompletní pravidla soutěže jsou umístěny na webových stránkách najdi.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám