Hlavní obsah

Stream.cz má nový rekord v návštěvnosti

Novinky, Miloslav Fišer

Oblíbený český internetový videoserver Stream.cz překonal ve čtvrtek svoje historické maximum v denní návštěvnosti. V tento den totiž sledovalo videa na Streamu přesně 280 853 unikátních uživatelů. Stream.cz je tak nejnavštěvovanějším serverem v kategorii televizních a rozhlasových médií. S polovičním výsledkem následuje portál Novy a ještě dále webová stránka České televize.

Článek

V celkovém přehledu nejnavštěvovanějších tuzemských internetových serverů zaujímá Stream.cz díky svému čtvrtečnímu výsledku sedmou příčku. "Za to sedmé místo v přehledu nejnavštěvovanějších serverů českého internetu jsme velmi velmi rádi," řekl Miloš Petana, ředitel společnosti Global Inspiration, která provozuje Stream.cz ve spolupráci s největším českým portálem Seznam.cz.

"Tento výsledek navazuje na předešlý měsíc, který jsme měli jako vůbec nejúspěšnější, a to ve všech měřených kategoriích. Věříme, že trend zájmu o Stream.cz a jeho obsah je včerejším výsledkem jen potvrzen,“ dodal.

Za úspěchem podle Petany stojí především bohatý obsah, který Stream.cz nabízí. Jeho obsah tvoří krom uživatelských videí také řada populárních pořadů, ať už z vlastní tvorby, nebo z programů partnerské TV Prima a dalších.

Počet pořadů se navíc neustále rozrůstá. Na začátku října například Stream.cz spustil novou sekci Top Blog, kde mají známé osobnosti své videoblogy. Přibyla také sekce Reklamožrouti, v níž návštěvníci mohou shlédnout několik set nejzajímavějších reklam z celého světa, které byly v poslední době natočeny. 

Videoserver Stream.cz si můžete prohlédnout ZDE.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám