Hlavní obsah

Jak si upravit Seznam.cz přesně podle svých představ

Internetový portál Seznam.cz nabízí několik různých možností, jak si upravit hlavní stránku přesně podle svých představ, díky čemuž můžete sledovat přesně to, co vás zajímá. Kromě počasí, horoskopu nebo televizního programu si navíc můžete přidávat vlastní obsah z nejrůznějších blogů nebo oblíbených internetových stránek.

Jak si upravit Seznam.cz přesně podle svých představVideo: Seznam

 
Článek

Možnost upravit si homepage podle svých představ nabízí portál Seznam.cz již nějakou dobu. Nově ale naleznete veškerá nastavení na jediné stránce. Díky tomu je vše přehlednější a přizpůsobení titulní strany o mnoho jednodušší.

Foto: mif, Novinky

Seznam

Možnost Nastavení naleznete po přihlášení k vašemu e-mailu na Seznamu v pravém horním rohu obrazovky. Hned na úvod můžete měnit vzhled i rozvržení stránky, tedy jestli se vámi zvolené služby a zprávy mají objevovat ve dvou nebo třech sloupcích.

Foto: mif, Novinky

Seznam

Nejpůsobivější skiny jsou Grafitti a Pod mořem, ostatní moderní variace současného vzhledu Seznamu ale také stojí za vyzkoušení, jsou stylové.

Foto: mif, Novinky

Seznam

Přidat na Seznam můžete pomocí další nabídky i libovolný obsah, jako jsou nejnovější kurzy měn či články z libovolného webu. Jednoduše je tak možné sledovat aktuální zprávy ze všech vašich oblíbených webů.

Foto: mif, Novinky

Seznam

Podporovány jsou i komunitní servery, jako je Facebook či Přátelé z Lidé.cz. Přímo ze stránek Seznamu si tak můžete ověřit, jestli vám někdo neposlal nějakou zprávu, nebo neokomentoval váš příspěvek.

Foto: mif, Novinky

Seznam

Pro pokročilejší uživatele je připravena i poslední nabídka nastavení. S její pomocí můžete na titulní stránku Seznamu přidat možnost vlastního hledání, nebo změnit pořadí hledacích služeb. Pokud tedy ve Zboží.cz hledáte častěji než ve službě Mapy.cz, jednoduše tuto položku přesunete na přední pozici.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám