Hlavní obsah

Internetová diskuse skončila ukousnutým uchem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kolín nad Rýnem

Vzrušený internetový chat mezi dvěma ženami v Kolíně nad Rýnem přerostl ve fyzickou inzultaci, která skončila ukousnutým uchem. Útočnice putovala do cely a napadené se lékaři pokusili boltec přišít zpět. O kuriózním případu v pátek informovala kolínská policie na svých internetových stránkách.

Foto: Profimedia.cz

Obě aktérky ve věku 19 a 27 let se podle agentury DPA znaly jen na síti a při potyčce se viděly poprvé naživo. Ilustrační foto.

Článek

Obě aktérky ve věku 19 a 27 let se podle agentury DPA znaly jen na síti a při potyčce se viděly poprvé naživo. Po virtuální diskusi vyhledala ve čtvrtek v noci starší z žen tu mladší u ní doma, aby si spornou záležitost vyříkaly z očí do očí.

Výměna názorů mezi dveřmi ale přerostla v hádku, při níž podle policie sedmadvacetiletá žena uhodila mladší sokyni pivní lahví do ruky. Ta si nedala nic líbit a zakousla se rivalce do ucha, "které pohybem hlavy částečně ukousla", popsala incident policie. Následně ji ještě poranila nožem, údajně aby zabránila dalším útokům.

Přivolaní policisté mladou ženu předběžně zadrželi. Zraněnou soupeřku odvezla záchranka do nemocnice, kde jí lékaři ucho přišili. Zda přiroste zpět, není zatím podle policie jasné. Obě ženy vyšetřuje kvůli těžkému ublížení na zdraví.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám