Hlavní obsah

Jak vytisknout nebo sdílet článek na Novinkách

Novinky, mif

Pokud se vám líbí některý z článků na Novinkách, můžete ho jednoduše vytisknout, poslat e-mailem, nebo sdílet na oblíbených internetových službách, jako je Facebook, My Space, či Linkuj.cz.

Foto: Novinky

Novinky.cz

Článek

Snadný tisk článku naleznete vždy vpravo dole pod každým textem na Novinkách. Po kliknutí na položku Vytisknout se vám otevře okno, kde vyberete tiskárnu a nastavíte, kolikrát chcete článek tisknout.

Foto: Novinky

Tisk článku

:. Tisk článku

FOTO: Novinky

Zajímavý článek můžete poslat přátelům e-mailem. Stačí kliknout na položku Sdílet článek, která je umístěna hned vedle volby Vytisknout. Následně stačí vyplnit vaše jméno společně s e-mailovou adresou, tedy od koho e-mail je, a e-mailovou adresu příjemce. K poslanému odkazu na článek můžete připojit také krátkou Zprávu pro příjemce.

Foto: Novinky

Poslání článku e-mailem

:. Poslání článku e-mailem

FOTO: Novinky

V nabídce Sdílet článek jsou umístěny také oblíbené služby, jako je Google, Facebook, MySpace, Linkuj.cz, Jagg.cz, Vybrali.sme.sk, Del.icio.us, Reddit, nebo Digg. Kliknutím na každý z odkazů se vám otevře nové okno se zmíněnou službou, ve kterém nastavíte přesné parametry sdílení článku.

Foto: Novinky

Sdílení článku

:. Sdílení článku

FOTO: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám