Hlavní obsah

Spráce.cz navázala spolupráci s aprace.cz, více absolventů najde uplatnění

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Personální server Spráce.cz patřící do skupiny služeb vyhledávače Seznam.cz navázal spolupráci s portálem www.aprace.cz. Seznam bude na něm zobrazovat inzertní nabídky vhodné pro absolventy středních a vysokých škol. Oba personální weby chtějí svou spoluprací ještě víc usnadnit čerstvě vystudovaným mladým lidem vstup do jejich prvního zaměstnání.

Foto: Novinky

Internetový portál Spráce.cz

Článek

Absolventi se nezřídka potýkají s problémem absence pracovní praxe, a proto ne každá nabídka je pro ně vhodná. Inzeráty, které se nachází jak na serveru www.aprace.cz – zaostřeno na absolventy, tak i v sekci Absolventi portálu Spráce.cz, v drtivé většině praxi nepožadují nebo jim stačí praxe vykonávaná v rámci studia.

„Od spolupráce se serverem Spráce.cz si slibujeme především větší uspokojení našich uživatelů z řad absolventů, kterým tímto nabízíme také kvalitní inzerci z renomovaného portálu“, komentuje jednatel společnosti aprace.cz Miroslav Ženíšek.

„Kvalitní inzercí rozumím ty nabídky práce, které jsou skutečně určeny absolventům, to znamená, že hlavním parametrem je požadovaná doba praxe. Spráce.cz tuto kvalitu dlouhodobě má a právě to nás přesvědčilo o navázání partnerství,“ vysvětluje Ženíšek.

:. Internetový portál aprace.czfoto: Novinky

„Spráce.cz tuto spolupráci vítá jako další formu benefitu pro své klienty, jejichž nabídky pracovních pozic se objeví ještě na dalším pracovním portálu a tím pádem osloví větší množství potenciálních uchazečů o zaměstnání,“ uvádí ke spolupráci ředitelka Spráce.cz Andrea Tomšů

„Dalším, neméně podstatným aspektem našeho partnerství je i to, že se nabídky dostanou k té cílové skupině, pro kterou jsou určeny, a která by na ně jinak ani nenarazila,“ dodává Tomšů.

Reklama

Výběr článků

Načítám