Hlavní obsah

Seznam připravil nový web Počasí.cz

Novinky, mif

Seznam.cz inovoval službu počasí, která nyní bude na samostatné doméně Počasí.cz. Nový web přichází ve zcela novém grafickém provedení. Základním stavebním kamenem nového projektu je oblíbená služba Mapy.cz.

Foto: Novinky

Počasí.cz je nová služba s předpovědí portálu Seznam.cz.

Článek

V mapě, která je nadstavbou Mapy.cz, se můžete volně pohybovat, přibližovat i oddalovat detailní pohled ze všech koutů Evropy, nebo se v něm posouvat všemi směry.

Nad vybranými lokalitami na pocasi.cz jsou zobrazeny ikonky s předpovědí počasí. Velice jednoduše se tak můžete podívat, kolik sněhu napadlo v Krušných horách, nebo jaké je aktuální počasí v celé Evropě.

"V současnosti máme předpověď přibližně pro stovku měst České republiky, další stovku z celé Evropy a zhruba stejný počet letních či zimních středisek,“ řekla Novinkám Rita Gabrielová, mluvčí Seznamu.

"U každé kategorie dokážeme předpovědět teploty na jeden až tři dny a pro mnoho z nich podrobné informace o větru, vlhkosti, tlaku, oblačnosti, ale i znečištění, západu/východu slunce či teplotě vody,“ doplnila Gabrielová.

:. Počasí.cz napoví, kolik kde napadlo sněhu. foto: Novinky

Služba Počasí.cz nabízí uspořádání všech lokalit do kategorií a podkategorií. V Počasí.cz můžete vyhledávat podle ulic, měst, nebo států. V případě, že služba nenalezne vámi hledané místo, nabídne vám nejbližší možnou lokalitu.

Zajímavou novinkou je možnost uložit si do oblíbených jakoukoliv lokalitu a nechat si potom zobrazovat rychle předpověď pouze z míst, která vás zajímají.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám