Hlavní obsah

Jak surfovat na internetu a zároveň poslouchat oblíbenou muziku

Mediální skupina Lagardere ČR a komunitní server Lide.cz z portfolia Seznam.cz připravili společný virtuální rádio-park – www.radio.lide.cz, kde si najde hudbu podle svého vkusu téměř každý. Postupně se na Lide.cz objeví až třicet tematických webových rádií od československé diskotéky, přes Madonnu, filmovou muziku, Depeche Mode, U2 až po streamy zaměřené na emo, latino nebo chillout.

Foto: Novinky

Nový internetový portál www.radio.lide.cz.

Článek

„Rádi bychom nabídli široké uživatelské veřejnosti zajímavý typ internetového média, zaměřeného na hudební obsah. Radio Lide na Seznamu může být celodenní hudební kulisou nejen pro uživatele Seznamu, ale pro všechny, kteří budou v danou chvíli připojeni k internetu,“ říká Pavel Zima, výkonný ředitel Seznam.cz

Po nasazení Radia Lide do provozu očekává Seznam zvýšení uživatelské návštěvnosti celého komunitního serveru Lide.cz. Na začátku bude nasazeno 12 tematických streamů, o měsíc později se hudební nabídka rozšíří o dalších 18 témat.

„V rámci skupiny našich rádií Frekvence 1 a Evropa 2 necelé dva roky testujeme hudebně různě zaměřená webová rádia. Ta si velmi rychle našla svoje posluchače a zájem o ně se neustále zvyšuje, “ říká Miroslav Hrnko, výkonný ředitel skupiny Lagardere ČR.

„Pro atraktivní a na mladé lidi zaměřené médium Lide.cz tak můžeme přinést unikátní obsah, který využívá nejen naše know-how z této oblasti, ale také více než 15ti leté zkušenosti na českém rádiovém trhu, “ dodává Hrnko.

Reklama

Související témata:

Související články

Čína cenzuruje Skype, sporné vzkazy archivuje

Čínské úřady se zaměřily na oblíbenou internetovou službu Skype. Číňané vytvořili databázi „citlivých slov“ a zprávy s nimi nejen blokují, ale dokonce...

Výběr článků

Načítám