Hlavní obsah

VIDEO: Seznam spouští internetovou revoluci ve výuce jazyků

– PRAHA
Novinky, toh

Angličtinu, španělštinu či francouzštinu lze na internetu studovat individuálně a zdarma. Největší tuzemský portál Seznam.cz spouští novou službu pro výuku cizích jazyků. Na stránkách Lidé.cz pod odkazem výuka se skrývá vždy několik hodin zvukových sekvencí či několik stovek cvičení. Seznam novinku představil v rámci úterní konference učitelů.

Foto: Novinky

Článek

„Kurzy jsou rozděleny podle úrovní a děti i dospělí se mohou zdarma věnovat interaktivní výuce jazyků,“ řekla Novinkám Radana Urbanová ze Seznamu. Na výběr je z pěti jazyků - tedy z angličtiny, němčiny, francouzštiny, španělštiny a italštiny.

Jedná se o kompletní jazykové kurzy LangMaster. Kurzy Seznam spustil již minulý týden a za tu dobu se do nich přihlásilo na několik desítek tisíc lidí.

Kromě jazyků byla konference směřována na nové metody výuky ve školách. Seznam chce totiž učitele motivovat k invenci výuky s využitím internetu. Například při výuce zeměpisu lze totiž využívat program Mapy.cz, kde studenti mohou vidět satelitní snímky hledaných objektů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám