Hlavní obsah

Neposedný pejsek od Astrafitu: Chcete mě?

Novinky, Miloslav Fišer

Dlouhodobá práce s počítačem nepochybně vyžaduje i dostatečnou dávku relaxace, ať už formou sportovních aktivit, či jen pravidelné uklidňující pauzy. Relaxační "hračky" firmy Astrafit nejenže rozptýlí stres, ale dokáží i pobavit. Příkladem může být neposedný pejsek, který nedá vašemu notebooku ani na chvíli pokoj.

Článek

Hračka nese název Humping Dog. Ve skutečnosti se jedná o pejska, který je vybaven USB portem. S USB konektorem se po zasunutí pejsek začne "mazlit". Respektive začne pohybovat nohama tak, jak snad každý z nás zajisté někdy viděl.

Neposedným pejskem záplava hraček nekončí

U počítače každé sekretářky by rozhodně neměl chybět Speedometer, neboli měřič rychlosti psaní na klávesnici. Speedometer je určen pro připojení do klasického USB portu a je vhodný pro všechny, kteří si chtějí ověřit rychlost svého psaní na klávesnici.

:. Speedometer

Vhodným rozptýlením u počítače je dozajista i papoušek, který je schopen se přiučit tomu co slyší a následně reprodukovat ve správný okamžik. Hlasové projevy papouška jsou dále doprovázeny máváním křídly. Napájení je možné buď prostřednictvím rozhraní USB nebo bateriově.

:. USB parrot

Individualitu můžete dát najevo, i pokud vyrazíte od počítače

Tentokrát se nejedná o doplněk přímo k počítači, ale spíš o stylovou část oblečení, která je vhodná na "taneční zábavy". T-QUALIZER Music Tess je bavlněné tričko s integrovaným luminačním panelem s funkcí ekvalizéru, který je schopen zobrazit vše co zaslechne.

:. T-QUALIZER Music Tess

Luminační panel je umístěn na přední straně trika a jeho napájení zajišťuje mini pack, který je z důvodů praní odnímatelný a uschovává v sobě i čtveřici AAA baterií pro napájení.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám