Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: The Nameless - marťanské dobrodružství

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako závan starých dobrých časů působí předělávka jedné výtečné osmibitové arkády. Na povrchu Marsu na vás čekají různé nástrahy, ale díky rozličným technologiím si s nimi určitě poradíte.

Článek

Ony nejrůznější hračky jsou základem celého hraní. Zatímco u normálních plošinovek jen chodíte, skáčete a maximálně střílíte, zde je repertoár činností mnohem bohatší. Na zádech máte jetpack, abyste si neošoupali podrážky při procházení rozsáhlých lokací, pokud vám ani ten nepomůže, pak tu máme ještě teleportovací zařízení. Nesmíme zapomenout na lano s magnetickou kotvou pro odklízení zátarasů.

:. The Nameless

Z výše popsaného vyplývá, že spíše než nějaké zuřivé souboje a přestřelky na vás čeká spíše zápas s okolním prostředím. Ve spojení s podařeným fyzikálním modelem se to skutečně daří.

K tomu si připočtěte výbornou retro grafiku a velice zdařilé ozvučení perfektně se hodící k dokreslení tísnivé atmosféry opuštěné vesmírné základny.

:. The Nameless

Jako každý jiný výlet do herní minulosti nemůže ani tento skončit jinak, než velmi vysokým ohodnocením.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Phun – fyzikální hrátky

I když tato hra, dá-li se tak ještě nazvat, nemá žádný cíl, příběh ba ani hlavního hrdinu, přinese vám více zábavy, než by se dalo čekat. Zvláště pak,...

Hrajeme zdarma: Quadrax IV – logická klasika

Název hry Quadrax nebude určitě neznámý nikomu, kdo má jen trochu v oblibě žánr logických her. Nyní zde máme jeho čtvrté pokračování, které se svým předchůdcům...

Výběr článků

Načítám