Hlavní obsah

VIDEO: Seznam navázal spolupráci s televizí Prima

Novinky, Miloslav Fišer

Internetový portál Seznam.cz uzavřel partnerství s televizí Prima v oblasti internetového a televizního obsahu. Ředitelé obou společností to oznámili na pondělní tiskové konferenci.

Článek

Spolupráce se bude odvíjet ve dvou rovinách. V té první bude Prima dodávat svůj autorský obsah na server Stream.cz, který patří do rodiny serverů Seznamu. Objeví se tam například seriál Velmi křehké vztahy.

Druhou rovinou bude zpravodajství. Televize Prima bude serveru Novinky.cz, který provozuje deník Právo a Seznam.cz, dodávat zpravodajské šoty, které čtenáři najdou v sekci Video.novinky.cz a u článků, jak jsou dosud zvyklí.

Televize Prima vidí ve spojení silnou a kvalitní internetovou strategii. Spolupráce bude v prvních krůčcích vyzkoušena v rámci Eura 2008, kdy se jednotlivá videa s logem Primy objeví na serveru Stream. Divákům Primy se spoluprací naskytne možnost podívat se na pořad, který v televizi nestihli, tzv. zpožděného sledování. Divák svůj oblíbený pořad na Stream.cz najde týden po premiéře v televizi.

"Myslím si, že to bude spolupráce velmi chutná. Divákům – uživatelům nabídneme bohatší internetový obsah a přineseme profesionální televizní tvorbu i na internet,“ uvedl Marek Singer, generální ředitel TV Prima.

Ošklivka Katka i na Streamu

Zpočátku se na Streamu objeví alternativní nabídky k Euru – Velmi křehké vztahy, díly oblíbeného týdeníku o celebritách TopStar magazín a pořadu Jak se staví sen. Na podzim by měla být nabídka televizních pořadů rozšířena o seriál Ošklivka Katka a o nejúspěšnější pořad Primy Hádej, kdo jsem.

Stream je technologicky připraven na internetové vysílání ve stejné kvalitě, jakou nabízí současné televizní vysílání. „Skokový nárůst kvality jsme si ověřili již na promítání celovečerního filmu Renesance od Christiana Volckmana, který je nyní dostupný na našich stránkách,“ zakončil celou konferenci Miloš Petana, generální ředitel Streamu.

Reklama

Výběr článků

Načítám