Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Traffic City – ředitelem MHD

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Stěžujete si na to, že autobusy nejezdí nebo jsou přecpané? Pak si zkuste naplánovat jejich provoz a uvidíte, že to není nic jednoduchého.

Článek

Traffic City je smimulátor z české dílny, který se snaží do virtuální podoby převést starost o hromadnou přepravu osob ve městě. Není však příliš kompletní, nerozhodujete o vedení linek, ale pouze na nich určujete jízdní řády.

:. Traffic City

Musíte přitom dbát na to, jakými oblastmi daný spoj projíždí, protože to ovlivňuje poptávku pasažérů po transportu během času. V jednom kole (to zde zastupuje jeden reálný rok), naplánujete jízdní řád a pak čekáte, jak moc jsou linky vytíženy. Musíte se samozřejmě postarat o spokojenost cestujících, ale také co nejvíce šetřit s přidělenými financemi, jinak hrozí, že vám nezbudou peníze na vozidla na další otevřené lince.

:. Traffic City

I přes líbivé zpracování spadá Traffic City do té kategorie her, které jednou vyzkoušíte a i když nebudete nijak extra zklamáni, jen těžko najdete důvod, proč se vracet zpět.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám