Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Kart n' Crazy – šílené závody

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kdo z vás si ještě pamatuje na legendární záležitost s názvem Wacky Wheels, bude zcela jistě mile překvapen její předělávkou. I ostatní by měli zbystřit, protože tak zajímavé závody se jen tak nevidí.

Článek

Zapomeňte na nějakou realističnost a dobře se bavte. Výkonná auta zde střídají malá zvířátka na motokárách, které se prohánějí v netradičních prostředích. Velmi barevných a roztomilých, pro někoho až moc, ale taková je celá hra.

:. Kart n' Crazy

Nejde zde totiž jen o samotné závodění, ale hlavně o souboje, které se při tom odehrávají. Řízené a neřízené rakety jsou zde jen základem, dále se můžete těšit na nejrůznější zpomalovače, zrychlovače a jiné nástrahy. Všechno je to namícháno do velmi výbušného koktejlu – až do projetí cílové rovinky není jasné, kdo vyhraje a kdo skončí poslední.

:. Kart n' Crazy

Resumé zní jasně: hru rozhodně nesmíte minout, protože nabízí takovou porci zábavy, jaká se hned tak nevidí. Vyplatí se tedy překousnout menší obtíže spojené s registrací a on-line provozem tohoto titulu.

:. Kart n' Crazy

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám