Hlavní obsah

Sony odložila spuštění PS3 Home, hráči musí počkat

TOKIO

Japonský elektronický konglomerát Sony již podruhé odložil spuštění domácí služby Home pro komunitu internetových hráčů na konzolách PlayStation 3. Společnost dnes oznámila, že spuštění Home odkládá na podzim. Jako důvod uvedla potřebu soustředit se na nabízenou kvalitu.

Článek

Původně chtěla Sony otevřít prostor pro společné hraní s dalšími uživateli PS3 jinde na internetu loni na podzim. Nabídka inovativní internetové služby je pro Sony a její konzolu PlayStation 3 důležitá kvůli silné konkurenci konzol Wii od japonského rivala Nintendo a Xboxu 360 od amerického Microsoftu.

"Chápeme, že žádáme od uživatelů a potenciálních uživatelů PS3, aby počkali ještě o něco déle," uvedla ve zprávě divize počítačové zábavy Sony. "Dospěli jsme ale k závěru, že potřebujeme na zdokonalení služby více času, abychom nabídli soustředěnější zážitek ze hry, než jaký je dnes," dodává zpráva.

Akcie Sony dnes na tokijské burze oslabily o 2,8 procenta na 4510 jenů. Vedly si tak hůře než index emisí elektrotechnických společností tokijské burzy, který klesl o 2,2 procenta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám