Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Gymnast – těžký život sportovce

Novinky, Radovan Blažek

Jak nasimulovat sportovce na hrazdě? Velice jednoduše – vezmete co nejprostší grafiku, tu však doplníte až pozoruhodně dokonalým fyzikálním modelem. A výsledek? Posuďte sami.

Článek

Než se začneme rozlývat nad tímto opravdu neobvyklým herním počinem, jedno varování. To souvisí s požadavky hry na ovladače. S obyčejnou klávesnicí si zde nevystačíte, zapotřebí je gamepad a to nejlépe takový se dvěma páčkami. Ideálně pak ten pro Xbox 360.

:. Gymnast

Takový požadavek však má své opodstatnění. Páčky na gamepadu totiž slouží k ovládání gymnastových končetin – jedna pro horní, druhá pro spodní. Sami pak musíte vypozorovat, do jakého úhlu je dát, abyste provedli požadovanou kreaci. Nejdříve to možná půjde ztuha, ale jakmile do toho proniknete, budete metat salta jako mistři světa.

:. Gymnast

Hra nabízí několik módů, vedle toho volného pak jakousi překážkovou dráhu, kde se musíte dostat z jednoho místa na druhé. Své výkony si můžete prohlédnout na televizním záznamu; nechybí ani možnost vytvořit si novou trať v editoru nebi si ji stáhnout z internetu.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám