Hlavní obsah

Novinky.cz můžete číst i v mobilním telefonu

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

On-line zpravodajství Novinky.cz jsou další službou Seznamu, která je v rámci strategie Seznam na mobil přístupná také z mobilního telefonu. Mít své oblíbené zprávy kdykoliv a kdekoliv po ruce - pro uživatele internetu dříve nesplnitelný sen, teď už běžná realita. Díky strategii Seznam na mobil se internetový obsah postupně přesouvá na displeje mobilních telefonů všech značek.

Článek

Ke dvanácti mobilním službám Seznamu, které mohou uživatelé internetu používat ve svém mobilním telefonu, jsou od této chvíle dostupné i Novinky.cz. Již od letošního února pracují uživatelé Seznamu s emailovou schránkou, vyhledávají na Firmách, Srealitách, ve Zboží nebo na Mapách. Teď mají ve svém mobilním telefonu k dispozici i aktuální zpravodajské informace.

Pokud vás celý projekt zajímá, můžete zpovídat produktového manažera projektu Ivana Mikulu v dnešní online diskuzi od 13 hodin na mobilmania.cz.

Novinky, jak je znáte

Mobilní verze oblíbeného online zpravodajství Novinky.cz je jako všechny další mobilní služby Seznamu přístupná na adrese wap.seznam.cz. Koncept služby vychází ze stejného uživatelského prostředí již spuštěných mobilních služeb. V nabídce mobilních Novinek jsou dostupné jednotlivé rubriky s přehledným členěním aktuálních článků včetně jejich archivu.

Současně je možné hledat články dle zadaných kritérií v celém obsahu Novinek. Služba zobrazuje k jednotlivým článkům také fotografie, popřípadě celou fotogalerii k danému tématu. V budoucnu bude obsah rozšířen i o podporu videa. Navíc články je možné si v mobilním telefonu uložit a následně kdykoli přečíst i bez nutnosti připojení na internet.

Aktuální zpravodajství i na cestách

Se spuštěním mobilních Novinek souvisí ještě jedna změna, a to na hlavní straně Seznamu na mobil. Mimo samotného odkazu na službu Novinky v přehledu služeb se tu nyní zobrazují i odkazy na aktuální články.

„Novinky pro nás byly další výzvou k cestě Seznamu do mobilních telefonů. A podařilo se, za první dny jejich provozu v mobilní síti máme velmi pozitivní odezvy od našich uživatelů,“ říká produktový manažer Seznam na mobil Ivan Mikula. „Mohu prozradit, že ve velice krátké době potěšíme i sportovní fanoušky a to mobilní verzí Sport.cz“.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám