Hlavní obsah

Canon PowerShot A80 s výklopným LCD displejem

Novinky, Michal Němejc (michaln@seznam.cz)

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Společnost Canon přichystala zájemcům o digitální fotoaparát velké překvapení v podobě nového low-endového modelu s výklopným LCD displejem.

Článek

Nejnovějším přírůstkem do řady cenově dostupných digitálních fotoaparátů je PowerShot A80, který je oproti současným modelům A60 a A70 vybaven výklopným LCD displejem, podobně jako poloprofesionální modely 'géčkové' řady.

Další novinkou modelu A80 je 4Mpix snímací prvek poskytující fotografie s maximálním rozlišením 2272x1704 pixelů. Samozřejmostí je trojnásobný optický zoom, citlivost uživatelsky nastavitelná v rozsahu 50-400 ISO, možnost snímání až tříminutových videosekvencí a honosně vypadající stříbrné kovové tělo.

Nový PowerShot A80 by se měl na trhu objevit v říjnu za cenu 499 dolarů včetně standardně dodávané paměťové karty Compact Flash o kapacitě 32 MB.

Reklama

Související témata:

Související články

Canon připravuje PowerShot S50 Pro

Od července společnost Canon rozšíří svoji nabídku kompaktních digitálních fotoaparátů o nový model PowerShot S50 Pro.

Minolta představila novou DiMAGE Z1

Minolta představila několik nových digitálních fotoaparátů, přičemž nejzajímavějším modelem je Minolta DiMAGE Z1 s desítinásobným optickým zoomem a cenou...

Výběr článků

Načítám