Hlavní obsah

Wii: Nervy s Tigerem Woodsem

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vytvořit dobrou golfovou hru není opravdu nic lehkého. Na PC se to již EA Sports podařilo, na konzoli Wii to je ovšem výzva, která zůstala doposud bez odezvy. Tiger Woods Golf 2008 totiž dokázal odpovědět jen částečně. Je to už sice několik měsíců, co je tato hra na trhu, nicméně vzhledem k tomu, že je takřka jedinou "konkurencí" golfu z Wii Sports, udělejme si repete.

Článek

Začněme od grafiky - vzhledem k tomu, na jakou grafiku jste od Wii zvyklí, tak budete asi spokojeni. Jednotlivá hřiště jsou vykreslena velmi reálně a více se od grafického provedení na této konzoli asi ani moc dočkat nemůžeme.

Pohyb hráče poměrně dobře kopíruje reálné pohyby. Je však nutné dát si pozor na veškeré nechtěné manévry s ovladačem. Reaguje velmi citlivě. Herních módů je bezpočet, a tak si můžete zahrát tradiční turnaj, zatrénovat si a nebo si zahrát o tzv. kožešinky.

Odpaly, výběr hole, směr, rotace míčku - vše je provedeno skvěle. Takřka k šílenosti vás však bude dovádět hra na greenu. Trefit citlivou ránu z několika metrů je úkol takřka nadlidský a dlouhé hodiny strávíte jen tím, abyste přišli na to, co dělat, abyste na každém greenu neztráceli cenné údery.

Vtipná je možnost vyrušování při hře několika hráčů na jedné konzoli. Kamarádovi můžete rozklepat obrazovku a nebo mu na poslední chvíli před odpalem pořádně zatroubit klaksonem. Sečteno podtrženo, mušek by se několik našlo, ale i tak jde zatím o jednoznačně nejvěrnější simulaci golfu na Wii.

Hodnocení: 5/10

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám