Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Cubic Conundrum – kostky a kostičky

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Do rodiny logických her přibyl jeden nový kousek. Co se stane, když se lehce inspirujeme Rubikovou kostkou, avšak z její samotné podstaty zachováme jen barvy?

Článek

Ačkoli to tak podle okolních obrázků nevypadá, při hraní na vás bude velice silně působit inspirace již zmiňovanou Rubikovou kostkou. Nejedná se však o její virtuální zpracování, ale zcela nový druh hry.

:. Cubic Conundrum

Ovšem i zde hrají svou roli barevné kostky. Ty můžete přebarvovat a posouvat tak, abyste splnili úkol pro danou úroveň. Někdy je to doplnění dané barvy, jindy zase musíte složit obrazec. Pětadvacet úrovní je seřazeno podle obtížnosti, prvních pár má spíše výukový charakter. Pak ale nastoupí složitější terén, doplněný o nezvyklé překážky jako jsou výtahy a o pořádnou mozkovou námahu máte rázem postaráno.

:. Cubic Conundrum

I když grafika nevypadá zrovna dvakrát vábně, nenechejte se tím odradit. Všichni přece víme, že u dobrých logický her se jedná až o druhořadou záležitost.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám