Hlavní obsah

Vodafone začal nabízet služby Seznamu v mobilech

Právo, Jiří Novotný

Vodafone se snaží ještě více propojit mobilní telefony s internetem. Ode dneška začal svým klientům nabízet půlroční bezplatný přístup na šest služeb portálu Seznam.cz. Každý ze zákazníků společnosti Vodafone tak může velice jednoduše spravovat nejen svůj email, ale také využívat například oblíbené mapy.cz, nebo Sreality.cz.

Článek

„Přes Vodafone live! si budou naši zákazníci moci přímo z mobilu zdarma vyzkoušet takové služby Seznamu jako jsou mapy.cz, email.cz, firmy.cz, sreality.cz, zboží.cz, slovník.seznam.cz, či encyklopedie.seznam.cz,“ sdělil na setkání s novináři ředitel marketingu pro nefiremní zákazníky Vodafone ČR David Duroň.

Bezplatný půlrok se bude počítat od data aktivace. Po jeho uplynutí má být denní sazba za přístup na Seznam.cz 30 korun, týdenní 60 Kč a měsíční 120 Kč (včetně DPH).

Internet v mobilním telefonu je stále populárnější

„Na internet vstupuje měsíčně přes mobilní telefony 400 tisíc našich klientů. Teď chceme vytvořit skutečně masový produkt. Smazat hranici mezi klasickým a mobilním internetem. Přizpůsobit ho obrazovkám mobilů, aby byl rychlý, čitelný a skutečně zábavný,“ prohlásil Duroň.

Vodafone slibuje letos také speciální platební aplikaci pro mobilní internet. Založena bude na strhávání částek, placených prostřednictvím mobilu z kreditu nebo měsíčního účtu zákazníka.

Podobně už v Praze fungují SMS jízdenky na městskou hromadnou dopravu, a brzy se tímto způsobem zřejmě bude moci platit i parkovné.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám