Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Cosmic Ball – tak trochu jiný Arkanoid

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Myslíte si, že už vám žádný další klon nedokáže nabídnout nic nového? Pak byste měli vyzkoušet tento, protože se zde najdou mnohá zajímavá vylepšení.

Článek

Klasický Arkanoid, ať už mu říkáme BreakOut nebo BrickBreaker, se stává jednou z „nejklonovanějších“ her a dalo by se říci, že už dávno překonal jiného matadora této oblasti – Tetris.

:. Cosmic Ball

Proto také bývají jednotlivá zpracování skoro totožná, jen si občas někdo pohraje s grafikou, ale to je asi tak vše. Proto musíme velice ocenit snahu přijít s něčím novým. V tomto případě přišla vhod další nesmrtelná klasika – Space Invaders. Na hrací ploše tak kromě kostiček, míčku a plošinky pro odrážení nalezneme i UFO. To může mít jednak vliv na trajektorii míčku, jindy se vás zase pokouší zničit a vy se tak navíc musíte vyhýbat nepřátelským střelám.

:. Cosmic Ball

K tomu si přičtěte všechno ostatní, co znáte z běžných zpracování: nejrůznější bonusy, desítky úrovní s rostoucí obtížností a barevnou, efekty hýřící grafiku.

:. Cosmic Ball

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Astra – v jednotě je síla

Vesmírné střílečky bývají koncipovány obvykle pro jednoh hráče, který je v nich nucen čelit obrovské přesile. Když se však do hry vloží prvek spolupráce,...

Výběr článků

Načítám