Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Game Over in Machinimation – správná akce

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se objeví 3D akce, které prakticky není co vytknout, je radost takovou hru nejenom zapařit, ale i o ní psát.

Článek

Tentokráte se vžijete do role sexy hrdinky Raquel, která se vydává na tajuplnou planetu, kde se má nacházet artefakt, který svému majiteli zajistí nepřestavitelné výhody.

Jak už to tak ale bývá, získání onoho artefaktu není jednoduché jako nákup pěti rohlíků v pekařství na rohu. Naopak – všude číhají záludné pasti v podobě rozlité kyseliny, vyskakujících ostří a podobných nástrah. Zvláštní kapitolou jsou pak nejrůznější zmutovaná monstra. Naštěstí tu máte spoustu zbraní na jejich eliminaci. I zde se designéři vytáhli a zahrnuli nás pěknými futuristickými kousky, z nichž je granátomet ta nejkonvenčnější zbraň.

Určitě však čekáte na nějaké „ale“, které trochu ochladí vaše vzrůstající nadšení. Bohužel jej najdeme i zde: sotva se po půlhodině hraní začnete trochu rozehřívat a dostávat do děje, přijde najednou konec. Předchozího času však rozhodně litovat nemusíte.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Hush – spi nebo zemřeš

Normálně si hry kladou za cíl pobavit, rozptýlit a vůbec vás dostat do dobré nálady. Tato spíše navodí depresi a možná vám z ní bude i zle.

Výběr článků

Načítám