Hlavní obsah

Mobily už mají i čtečku otisků prstů

Novinky, adr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HANNOVER/BARCELONA

Notebooky zůstávají stále stejné, designových novinek je pomálu. V oblasti mobilních telefonů se je však stále na co dívat. Dokazují to novinky z dílny Asusu a LG.

Foto: Novinky

Asus M536, obsahující vestavěný modul pro rozeznávání otisků prstů.

Článek

Notebooky s logem Lamborghini jsou na trhu už drahnou dobu. Mobilní telefony na emblém inspirovaný touto automobilkou čekaly do března.

Mobilní telefon ZX1foto: Novinky

Mobil Lamborghini ZX1 se poprvé ukázal na veletrhu CeBIT. Přístroj je zapouzdřen do uhlíkového pláště a oceli. Nechybí mu dotykový displej a nabídka funkcí, které se staly standardem každého počítače do dlaně platformy Windows Mobile.

Na QWERTY se píše lépe

Mobil M930 je dalším telefonem s QWERTY klávesnicí. Kromě elegantního vzhledu přichází M930 s možností využití buďto numerické klávesnice, nebo její plnohodnotnéverze. Systém je postaven na platformě Windows Mobile 6.

Mobil M930foto: Novinky

Mobil se čtečkou otisků prstů

M536 se čtečkou otisků prstů nabízí vysokou bezpečnost uložených dat. Díky vestavěné plnohodnotné QWERTY klávesnici i dotykovému provedení se s e-maily a dalšími dokumenty pracuje pohodlněji. M536 navíc obsahuje také GPS, WiFi 802.11b/g, Bluetooth 2.0 a fotoaparát s 3megapixelovým rozlišením.

Asus M536foto: Novinky

Dva jsou lepší než jeden

LG Electronics tento týden na kongresu GSMA v Barceloně uvedl na evropský trh mobilní telefon LG KF600. Jeho unikátnost spočívá ve dvou displejích, z nichž jeden zobrazuje virtuální tlačítka v závislosti na aktuálně využívané funkci a pohybu v menu. Technologie nazvaná InteractPad podle vývojářů zpříjemňuje práci s telefonem.

InteractPad mobilního telefonu LG KF600 zobrazuje na displeji pouze ta virtuální tlačítka, která uživatel potřebuje k dané funkci. Uživatel se tak neztrácí v celkové nabídce příkazů.

LG KF600 a dva displejefoto: Novinky

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám