Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Space Bubbles – jednoduchá zábava

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte chuť na jednoduchou hru, u které nemusíte moc přemýšlet a u níž se dostatečně zabavíte a rozptýlíte? Přivítejte Space Bubbles.

Článek

Najde se snad málokdo, komu by nepřišlo rozhraní hry povědomé. Zatímco se zdá, že klony Tetrisu už mají svůj hlavní vrchol za sebou, Puzzle Bobble a jeho nejrůznější kopie stále přibývají na síle.

:. Space Bubbles

Přitom se nikdo nejspíš nesnaží o nějakou zásadní revoluci. Stále musíte sestavovat trojice balónků a takto postupně pročistit celou herní plochu. A tak jediným světlým místem jsou bonusy přístupné v jednom z herních módů. Ale ani tady to není žádná extrémní inovace.

:. Space Bubbles

Vyvstává tedy otázka, proč tedy hra dostává poměrně příznivé hodnocení a proč byste ji měli věnovat svůj čas. Odpověď je jednoduchá: splňuje totiž všechno, co očekáváme od správné freewarovky – nenáročnou a dobře vypadající zábavu na dlouhá a šedivá zimní odpoledne.

:. Space Bubbles

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: A-Ball – zajímavý Arkanoid

Toto je přesně ten druh her, které jen tak nepřestanou bavit. Stačí jim nadprůměrná grafika a nepříliš vysoká obtížnost a tisíce spokojených hráčů jsou...

Výběr článků

Načítám