Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: MultiRacer – závody ve stodvacítce

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Obvykle se v závodních hrách jezdí s formulemi nebo s jinými silnými vozy, dnes si však ukážeme, že stejně dobře to jde i se stodvacítkou nebo Trabantem.

Článek

Tedy abychom byli přesní, ve hře najdete přesně tři vozidla. Krom zmiňované Škody 120 a Trabantu tu máme ještě VW Beetle. V praxi však příliš nezáleží na tom, jaké si vyberete, protože jednou všechny tři víceméně stejně špatně.

Své řidičské schopnosti tak budete muset dokázat nalezením té správné cesty. Design tratí je velice nápaditý a k cíli nezřídka kdy vede více možností, takže by se nemělo stát, že vás závodění po několika okruzích přestane bavit.

:. MultiRacer

Je však prakticky nezbytné přizvat k počítači nějakou spřízněnou duši, protože počítačem ovládaní oponenti zkrátka chybí. Kdo však někdy zažil, jak vzrušující a zábavný může být závod na jedné klávesnici a obrazovce v režimu split-screen, mi dá určitě za pravdu, že tomu souboji po internetu nesahají ani po kotníky.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: A-Ball – zajímavý Arkanoid

Toto je přesně ten druh her, které jen tak nepřestanou bavit. Stačí jim nadprůměrná grafika a nepříliš vysoká obtížnost a tisíce spokojených hráčů jsou...

Výběr článků

Načítám