Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Diamond Lines – osvědčená klasika

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Můžete sice namítnout, že jste podobnou hru už mnohokrát viděli. To je sice pravda, ale osvědčený princip ve spojení s líbivou grafikou vás nejspíše přitáhne znovu.

Článek

Základem všeho jsou diamaty, pro naše potřeby výrazně barevně odlišené. Vaším úkolem, jak už asi tušíte, bude sestavování stejnobarevných trojic nebo pětic (to podle zvolené náročnosti), které zmizí. Cílem je samozřejmě takto vyčistit celou herní plochu.

:. Diamond Lines

Jak se zvyšuje pořadové číslo úrovně, tak přibývají i různé prvky, které brání úspěšnému dokončení. Přes některá políčka se nepůjde přesouvat, na jiných se drahé kameny budou náhodně objevovat nebo mizet atd.

:. Diamond Lines

K tomu všemu si připočtěte grafické rozhraní, za které není třeba se stydět a máte před sebou další povedenou logickou hru do sbírky.

:. Diamond Lines

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Azteca - kuličkové orgie

Zumu nebo Luxor asi není třeba blíže představovat, protože obě dvě hry najdete snad na všech možných platformách včetně mobilů. Teď tu máme jejich freeware...

Hrajeme zdarma: Rooms - čarodějné pokoje

Milovníkům logických her přinášíme lahůdku, která řádně prověří jejich šedou kůru mozkovou. Svou roli při tom sehrají i kouzla a čáry.

Výběr článků

Načítám