Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: A-Ball – zajímavý Arkanoid

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Toto je přesně ten druh her, které jen tak nepřestanou bavit. Stačí jim nadprůměrná grafika a nepříliš vysoká obtížnost a tisíce spokojených hráčů jsou zaručeny.

Článek

Pojďme si podrobněji rozebrat slibované aspekty. První z nich byla trochu zajímavější grafika. Tneska je v módě 3D a přesně toho se taky dočkáte. Připočtěte zajímavé efekty, nějaké ty exploze a máte hru, na kterou nemusí být utrpení se koukat.

:. A-Ball

Dále potřebujeme nějakou zábavnost. Můžete se sice snažit vymyslet, jak samotný herní princip nějakým způsobem vylepšit, ale brzy zjistíte, že vlastně není proč. Stačí obvyklá sestava bonusů vypadávajících z rozbitých kostek a máte vystaráno.

:. A-Ball

Nejtěžší bývá postarat se o hratelnost. Kulička se nesmí hýbat moc rychle, aby hráči po třetím pokusu titul frustrovaně neodinstalovali, ale také ne moc pomalu, aby u toho neusínali.

:. A-Ball

Když se vám to všechno podaří, můžete si dovolit do světa pustit hru bez špetky originality, která se však setká s úspěchem. Stejně jako A-Ball.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám