Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Rooms - čarodějné pokoje

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Milovníkům logických her přinášíme lahůdku, která řádně prověří jejich šedou kůru mozkovou. Svou roli při tom sehrají i kouzla a čáry.

Článek

Základem všeho jsou, jak už název napovídá, místnosti. Ty vidíte jakoby na šachovnici a můžete s nimi posouvat tak, aby hlavní hrdina nápadně připomínající jednoho čarodějnického učně prošel až do té s nápisem EXIT.

:. Rooms

Jeho vzhled má krom parazitování na práci jiných i trochu praktický význam, protože ukazuje na jisté magické schopnosti, které je také třeba využít při cestě vpřed. Máme tu například různé spínače, teleporty,žebříky a podobné věci, jejichž kombinací se dobereme toho správného výsledku. Ve své podstatě se tak jedná o čistokrevnou logickou hru.

:. Rooms

Ta až na prostší grafiku netrpí žádnými obvyklými neduhy. Obtížnost roste lineárně, každý nový prvek je vám nejdříve fakulativně předveden a až ve vyšších úrovních jej musíte správně spojit s ostatními. Celkově není obtížnost nějak extrémně vysoká, což může mladším hráčům a těm méně zkušeným vyhovovat.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám