Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Azteca - kuličkové orgie

Novinky, Radovan Blažek

Zumu nebo Luxor asi není třeba blíže představovat, protože obě dvě hry najdete snad na všech možných platformách včetně mobilů. Teď tu máme jejich freeware počítačovou verzi.

Článek

Princip bývá jako u většiny oblíbených kratochvílí geniálně jednoduchý. Zde je to had z barevných kuliček, který se pohybuje v různě tvarovaných korytech směrem k cíli. Vaším úkolem ale je, aby jej nebylo nikdy dosaženo. K tomu vám slouží pohyblivé dělo umístěné ve spodní části obrazovky, které vystřeluje barevné balónky. Asi už tušíte, že ke pro požadované zmizení kuliček je potřeba vytvořit jejich trojici.

:. Azteca

Neuvěřitelnou zábavnost a trvanlivost této jednoduché myšlence dodává tvar koryt, který se úroveň od úrovně mění. Ne vždy si totiž budete moci dovolit střílet na to správné místo a čas vás bude neúprosně tlačit. K hratelnosti přispívá i široké spektrum bonusů, které tu a tam vypadnou ze zničených balónků a které vám umožní přesněji střílet, získat kuličku libovolné barvy anebo laser pro jejich libovolné sestřelování.

:. Azteca

Stejně tak není co vytknout grafickému zpracování, které sice hýří barvami a efekty, ale nikterak přehnaně. Zbývá tedy už jen varovat, že hry tohoto druhu jsou vysoce návykové, takže si jejich stažení a instalaci dobře rozmyslete.

:. Azteca

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám