Hlavní obsah

Acer rozšiřuje možnost záruky, opraví počítač do 24 hodin

Novinky, adr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Výrobce počítačů Acer uvedl na český trh novinku ve své nabídce. Všichni noví majitelé notebooků Acer mají možnost zvolit tříletou záruku (Acer Advantage typu on-site) se zárukou opravy do následujícího dne.

Foto: Ondřej Krynek, Novinky

Acer nově opraví notebooky přímo u zákazníků.

Článek

"Rozšířením nabídky záruky o možnost oprav notebooku na místě provozu během tří let od zakoupení dále zlepšujeme nabídku náročné soukromé zákazníky", uvedl Tomáš Čech, manažer Aceru.

"Více než polovina produktů je v Brně nyní servisována do druhého dne po přijetí; přesto ti nejnáročnejší zákazníci mají nyní možnost opravy do druhého dne přímo na místě," dodal Čech.

Acer chce nabízet rozšířenou záruku za necelých 4600 korun s daní. Záruku je podle firmy nutné zaregistrovat do jednoho roku od zakoupení notebooku. Servis probíhá v pracovních dnech od 9 do 18 hodin.

Případné závady se hlásí na dispečinku servisního střediska Aceru v Brně; stejné servisní středisko bude zajištovat udržování skladu a distribuci náhradních dílů.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám