Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Legacy of Flan 4: Flan Rising – netradiční RPG

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když se řekne RPG, každý si hned představuje fantasy v tolkienovském stylu. Avšak tato hra vám dokáže, že se může jednat i o úplně něco jiného.

Článek

Zde neohrožené hrdiny na koních a v brnění nahradili zvláštní barevné bobule s velkýma očima, které si to ve skupince poskakují po krajině. Jejich klidné putování však nevydrží dlouho, protože, jak se dozvíte v úvodu, nedaleko dopadlo mimozemské plavidlo s nepříliš přátelsky naladěnými cestujícími.

:. Legacy of Flan 4: Flan Rising

Souboj pak probíhá přesně jak byste od takového RPG očekávali – na tahy. Různí členové skupiny přitom mohou využít svých různých vlastností. Jeden bojuje, jiný léčí a jiný zase obsluhuje zbraně.

:. Legacy of Flan 4: Flan Rising

Tu a tam se setkáte s NPC, se kterým prohodíte pár slov o tom, co se vlastně děje a pokračujete dál. Žádný zásadní význam to ale nemá, jedná se spíše o zpestření šňůry soubojů.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Cyber Skunk #7 – pořádná akce

I když tato hra by spíše zasloužila nálepku „demo“, protože v ní najdeme všehovšudy jedinou úroveň, její rozsah i obsah jsou takové, že vám nabídnou dostatek...

Výběr článků

Načítám