Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: The Lost Stones Chronicles: Kingdom Realms – ekonomická strategie

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Řídit ekonomiku není nic jednoduchého a to ani v případě, když rozhodujete o osudu jedné středověké obce. Ostatně nyní máte možnost si to vyzkoušet na vlastní kůži.

Článek

Ze začátku vypadá všechno velice slibně. Hezky a detailně vybarvené domečky, mezi nimi sem tam pobíhají lidé, máte úplně chuť vzít my do ruky a začít budovat civilizaci. Ovšem tak snadno to nepůjde – nejdříve se musíte pokorně vrátit na začátek a prostudovat dlouhý textový úvod.

:. The Lost Stones Chronicles: Kingdom Realms

V něm se alespoň zhruba dozvíte co a jak a můžete začít klikat. Ovšem ne do mapy, ale do možná až příliš komplikovaných tabulek, kde se nastavuje to či ono. Člověk by čekal možná nějaké větší budování anebo válečné výpravy, ale ne – vše se odehrává spíše v ekonomické rovině.

:. The Lost Stones Chronicles: Kingdom Realms

To však není chyba, spíše vlastnost, která hru směřuje do minoritnějšího spektra. Ovšem najdou se i očividné chyby, jako například přílišná krátkost, anebo některé nedotaženosti v grafice a herním systému. Celkový dojem tak zůstává rozpačitý.

:. The Lost Stones Chronicles: Kingdom Realms

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Tower – stavíme věž

Říká se, že v jednoduchosti je síla. Pokud ano, můžeme tuto hru považovat za hodně silnou (a tedy dobrou), protože zde nejde o nic složitějšího, než postavit...

Hrajeme zdarma: Orbiter – výlet do kosmu

Stát se kosmonautem je určitě sen každého malého kluka a u některých přetrvává až do dospělosti. Nyní si tento sen můžete vyplnit s velmi realistickým...

Výběr článků

Načítám