Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Meanwhile – originální plošinovka

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mnohdy bývají plošinovky tak nudné, že se ani nedají hrát. To však není případ této hry, která přichází s neotřelou grafikou a nápady.

Článek

Toho zásadního si povšimnete už na okolních obrázcích. Ve hře se používá pouze černá, bílá a pár odstínů šedi. Stejně tak postava hlavního hrdiny je značně minimalistická.

:. Meanwhile

A co je jeho úkolem? Nic menšího než se dostat na konec úrovně. Bude mu to ale komplikovat hned několik věcí. Tou první je jeho vlastní setrvačnost, kvůli které nezřídka kdy přepadne přes okraj a zřítí se dolů. Pak zde také narazíme na spínače, které jsou schopny v úrovni obráti gravitaci. Věci najednou začnou padat k hornímu okraji obrazovky a chce to hodně představivosti, abyste se dostali tam, kam zrovna potřebujete.

:. Meanwhile

Takže podtrženo sečteno – zajímavý vzhled, pohodová hudba a zajímavý design úrovní dělají z Meanwhile vskutku zajímavý kousek.

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Tower – stavíme věž

Říká se, že v jednoduchosti je síla. Pokud ano, můžeme tuto hru považovat za hodně silnou (a tedy dobrou), protože zde nejde o nic složitějšího, než postavit...

Výběr článků

Načítám