Hlavní obsah

Do kapsy: HD kamerka za 5000 korun

Novinky, adr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V únoru se na trhu objeví kapesní kamera výrobce EU3C. Systém snímá video v rozlišení 1280x720 při 30 snímcích za sekundu (standard 720p) a záznam ukládá ve formátu MPEG-4 na paměťovou kartu.

Foto: Novinky

PartyShot HD720

Článek

PartyShot HD720 podporuje karty SD a SDHC až do kapacity 8GB. Video je komprimováno kodekem H.264. Kameru lze přímo připojit k plazmovému nebo LCD televizoru.

Přístroj zdobí nízká cena - podle výrobce nebude produkt stát v době uvedení na trh více než 5000 korun s daní. Optika je však fixní se dvěma ohniskovými vzdálenostmi (makro, krajina), k dispozici je dvojnásobné digitální přiblížení.

Foto: Novinky

PartyShot HD720

Kamerka pořizuje snímky pomocí 5Mpix fotoaparátu (interpolovaně až 8MPix), obsahuje také digitální hlasový záznamník. Přístroji nechybí přísvit dvěma LED pro snímání ve tmě.

Díky duálnímu napájení Li-Ion akumulátorem nebo 4xAAA bateriemi je možné vzít kameru na cesty i do míst bez zdroje elektrické energie.

V příslušenství nechybí pouzdro, plná sada kabelů (AV, komponentní HD, USB), stolní nabíječka a CD s programy pro úpravu videa.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám