Hlavní obsah

Kompaktní desetimegáč Sony T300

Novinky, adr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na trh přichází další z ultrakompaktů japonské Sony. Cyber-shot T300 je dostupná ve třech barvách, fotí přes 10,1 megapixelový senzor.

Foto: Novinky

Sony T300

Článek

T300 nechybí stejně jako jejím předchůdcům zdokonalené funkce detekce obličeje (systém je schopen rozpoznat obličej a automaticky na něj zaostřit) a úsměvu. Když foťák "zjistí", že se usmíváte, pořídí snímek.

Sony uvedla, že fotoaparát vybavila dvojitou funkcí ochrany proti rozmazání snímků. Co si pod tím představit? Předně stabilizátor obrazu, který určitě najde své opodstatnění. Druhá "funkce" - vysoká citlivost až 3200 ISO - je už rozporuplná. Snímek pořízený s ISO 3200 bude pravděpodobně ostrý, ale také plný digitálního šumu.

Novinkou, kterou přináší T300, je funkce inteligentního rozpoznání scény. Technologie pracuje s objektivem Carl Zeiss Vario-Tessar s 5x optickým zoomem.

Foťák používá velký 3,5palcový širokoúhlý dotykový displej. T300 nechybí HD výstup na kompatibilní televizor s vysokým rozlišením.

Cenu novinky výrobce nesdělil.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám