Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Czech F1 Manager – ve světě formulí

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Her zpracovávajících závody monopostů z pohledu řidiče už tu pár bylo. Teď však před sebou máme o něco tužší oříšek – udržet celou stáj v chodu a dopomoci jí k co možná nejlepším výsledkům.

Článek

Ti, kteří někdy hráli nějaký fotbalový nebo hokejový manažer, se budou cítit jako doma. V podstatě jde o to zvládnout coby jednotlivec širokou paletu činností, které s přípravou na závod i jeho bezprostředním průběhem nějakým způsobem souvisejí.

:. Czech F1 Manager

Po výběru vašemu srdci nejbližšího týmu se tak většina vaší pozornosti bude soustředit na kalendář, v němž se zaznamenávají ony činnosti. Sem tam to máte nějaká zadání pro vědecké týmy, která dopomůžou vašim vozům k ještě lepším výkonům, jejich testování, stavbu zázemí atd. Samozřejmě při tom všem nesmíte zapomenout hlídat finance, ale vzhledem k poměrně vstřícně naladěným sponzorům by to neměl být problém.

Pak přijde den D a s ním i závod. V něm zase musíte určit výběr pneumatiku, celkovou strategii, výměnu pneumatik a mnoho dalšího. Ovšem i když máte ty nejlepší papírové předpoklady, solidně se umístit bývá velmi obtížné.

I přes to a přes mnoho hluchých míst, které musíte znuděně přežít, se jedná o solidní titul a povinnost pro fanoušky motoristického sportu.

Reklama

Výběr článků

Načítám