Hlavní obsah

Seznam začal nabízet uživatelská videa

Největší tuzemský portál Seznam.cz začal na svých stránkách nabízet uživatelská videa. Služba vznikla poté, co Seznam vstoupil do společnosti Global Inspiration, která službu pod názvem Stream.cz dosud provozovala.

Článek

"Stream je na Seznamu první službou s obsahem legálního, uživatelsky i profesionálně vyrobeného videa. Uživatelům nabídne nové žánry internetové video zábavy, inzerentům pak nové formáty video reklamy," uvedla mluvčí Seznamu Rita Gabrielová. Firma očekává, že ještě před koncem roku bude mít služba přes milión uživatelů.

Vedle vkládání a sledování vlastních videí mohou uživatelé sledovat i profesionálně vytvořené pořady. K seriálu Gynekologie 2 s Petrem Čtvrtníčkem a talk show Úžasňáci přibyl populární kreslený seriál Pat a Mat a koncem listopadu odstartuje reality show Peklo s Danielem Landou.

Stream.cz by mohl být novým typem televize

Vedle vlastní produkce a příspěvků od uživatelů by měla být dodavatelem zpravodajských videí multimediální sekce ČTK a v budoucnu i některé zahraniční agentury.

Uživatelé se na novou službu dostanou přímo kliknutím na odkaz Video v hlavní nabídce Seznamu. Přihlášení na Stream je od 12. listopadu možné ze všech služeb Seznamu, stávající uživatelé Streamu získali také zdarma email s koncovkou @stream.cz na Seznamu.

"Stream by mohl být novým typem televize, jejíž obsah nebude pasivně vysílán, ale vyhledáván a spoluvytvářen uživateli internetu," nastiňuje vize Streamu  Miloš Petana, generální ředitel Global Inspiration, s.r.o.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám