Hlavní obsah

Zaměstnanci Seznamu otevřeli vlastní blog

– PRAHA

Internetový portál Seznam spustil vlastní internetový blog na adrese seznam.sblog.cz. Otevřenou komunikaci i propojení na blogy nejpopulárnějších služeb nabízí Seznam všem uživatelům, kteří se chtějí o firmě i jejich zaměstnancích dozvědět mnohem více.

Článek

Seznam blog je prvním celofiremním blogem, který píší sami seznamáci. U každého příspěvku se objevuje fotka se jménem autora a také diskuse, prostřednictvím které se uživatelé mohou s autorem příspěvku spojit.

Témata blogu nastiňují vytvořené kategorie: Technologie, Produkťáci, Obchod a další. Postupem času mohou přibývat další podle toho, jaké příspěvky seznamáci do blogu napíší. Tématicky se zaměří na novinky ve službách, pozvánky, informace o firemním životě nebo třeba na zajímavé zkušenosti získané od uživatelů.

Pro zajímavosti z dalších služeb Seznamu se dá jednoduše prokliknout na blog Mapy.cz, blog fulltextu, blog Skliku či IL blog.

"Chceme neformálně mluvit o tom, co v Seznamu vyvíjíme, vymýšlíme a co nás nenechává v klidu," komentoval vznik Seznam blogu Ivo Lukačovič, sám známý bloger a autor IL blogu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám