Hlavní obsah

E-mail Seznamu je dostupný přes Vodafone live!

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Společnosti Vodafone ČR a Seznam.cz uzavřely dohodu o zpřístupnění e-mailových schránek přes mobilní portál Vodafone live! Díky tomu mohou uživatelé vybavení mobilem pracovat s e-maily na Seznamu.

Článek

"Naším cílem je umožnit zákazníkům plynulý přechod mezi světem internetu a mobilní komunikací. Už nemusí sedět při psaní e-mailu před počítačem, nebo složitě nastavovat přístup v mobilním telefonu," uvedl zástupce Vodafone ČR Chris Robbins. 

E-mail má na portálu Vodafone live! stejné uživatelské rozhraní jako na Seznamu. K jeho používání uživatel potřebuje mít aktivovanou službu WAP ve svém mobilním telefonu. Pokud využívá přednastavený telefon podporující službu Vodafone live!, bude mít do e-mailové schránky velice snadný přístup. Pokud používá jiný telefon, může si přístup na E-mail jednoduše aktivovat prostřednictvím webové stránky portálu Vodafone live! 

Podle ředitele Seznamu Pavla Zimy je "e-mail kdykoliv dostupný prostřednictvím mobilního telefonu dalším dokončeným projektem v rámci strategie Seznam na mobil."

Benefity nové služby:
přednastavená e-mailová schránka, která je automaticky přístupná přes portál Vodafone live!
jednoduché řešení bez složitého nastavování telefonu, které ocení zejména běžní uživatelé preferující snadné ovládání. Vše je díky Seznamu i portálu Vodafone live! připravené pro okamžité použití.
transparentní systém zpoplatnění. Zákazník platí fixní sazbu, která se na portálu viditelně zobrazuje ještě před použitím služby. Měsíční paušál činí 45 Kč, týdenní 30 Kč a denní 7 Kč.
objem přenesených dat je zdarma bez jakéhokoliv časového omezení nebo limitů přenesených dat.
zobrazení e-mailu ve formátu vhodném pro mobilní telefon
možnost stahovat, zobrazovat a posílat přílohy podporované telefonem

Jak aktivovat?

Zákazník nemusí nic aktivovat; pouze stisknutím tlačítka Live! se připojí na portál Vodafonu a přihlásí se do své e-mailové schránky na Seznam.cz

Co lze dělat s mobilním emailem přes Vodafone live!
číst, editovat, odpovídat, přeposílat a mazat emaily
pracovat s přílohami podle typu telefonu
založit si novou schránku na Seznamu

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám