Hlavní obsah

Portály Atlas a Seznam spolupracují při vyhledávání

Velké portály Atlas a Seznam spolupracují ve vyhledávání. Od srpna 2007 získávají všichni uživatelé Atlasu výsledky vyhledávání, které jsou v České republice vnímány jako nejdůvěryhodnější.

Článek

Od srpna 2007 bude na Atlasu spuštěno fulltextové vyhledávání spolu se  Seznamem. Jde o unikátní spolupráci na českém internetu, která vyplývá z nedávno ohlášené strategie portálu pod interním názvem Atlas+.

"Atlas si vybral cestu, která je postavena na kvalitních obsahových a portálových službách. Dosavadní služby Žena (zena.atlas.cz) či nově spuštěný email (email.atlas.cz) jsou ukázkou toho, že se nám daří naši vizi plnit. Stejnou kvalitu chceme nabídnout i v oblasti vyhledávání, uvedl generální ředitel Atlasu David Duroň.

Podle Duroně si Atlas zvolil "cestu partnerské spolupráce, která našim uživatelům nabídne produkt, který je oceňován pro svou důvěryhodnost." 

"Ze strany Seznamu je projekt s Atlasem prvním z řady těch, které chceme na internetovém trhu společně s dalšími českými subjekty podniknout. Naše vyhledávání poprvé nabízíme jako komerční službu se všemi jeho kvalitami a věříme, že přinese uživatelům Atlasu ten nejlepší uživatelský zážitek," dodal šéf Seznamu Pavel Zima.

Seznam.cz jako nejpoužívanější český vyhledavač zvítězil v řádném výběrovém řízení.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám